{% if(ViewMode == "livesite"){ %} {% }

Nieuwe website !

Handige links

Zoals u weet was het hoog nodig om onze vertrouwde website te vernieuwen en werd onze website niet alleen in een nieuw kleedje gestoken, maar sluit hij ook inhoudelijk beter aan bij de nieuwe structuur van onze organisatie. Bovendien werd er ook meteen rekening gehouden met de huidige technologische vereisten. De informatie is beknopter, visueler, leest aangenamer en ook mobiel surft u vlotjes op onze website.

U wordt als klant centraal gezet en door de logische opbouw, eenvoudige navigatie en krachtige zoekfunctie van de website, kan u snel terugvinden op welke diensten en ondersteuning u kan rekenen. 

We nodigen u uit om snel onze vernieuwde website te ontdekken!  


Opgelet!  
Als u een eerste keer naar onze website surft of naar een subpagina van de nieuwe website (bv. via de e-news of de e-mailbanner), komt u eerst op een menu doelgroepkeuze Werkgevers/Arbeiders/Andere terecht. Na uw doelgroepkeuze komt u op de juiste startpagina. Deze keuze wordt opgeslagen in uw browsergeheugen via zogenaamde cookies, zodat u bij uw volgende bezoek meteen terecht komt in uw gekozen doelgroep.
 
Als u nog specifieke subpagina’s van onze oude website heeft opgeslagen bij u favorieten of zoekt via zoekmachines als google, dan krijgt u een 404-error Pagina niet gevonden. Het volstaat echter om terug te beginnen op onze startpagina www.constructiv.be en verder te navigeren binnen de nieuwe omgeving.

 

Snelle links