• Voordelen arbeider
  • Opleiding
  • Welzijn
  • Publicaties
  • FAQ
  • Corona

Nieuwe website !

Handige links

Zoals je weet was het hoog nodig om onze vertrouwde website te vernieuwen en werd onze website niet alleen in een nieuw kleedje gestoken, maar sluit hij ook inhoudelijk beter aan bij de nieuwe structuur van onze organisatie. Bovendien werd er ook meteen rekening gehouden met de huidige technologische vereisten. De informatie is beknopter, visueler, leest aangenamer en ook mobiel surf je vlotjes op onze website.

Je wordt als klant centraal gezet en door de logische opbouw, eenvoudige navigatie en krachtige zoekfunctie van de website, kan je snel terugvinden op welke diensten en ondersteuning je kan rekenen. 

We nodigen je uit om snel onze vernieuwde website te ontdekken!  


Opgelet!  
Als je een eerste keer naar onze website surft of naar een subpagina van de nieuwe website (bv. via de e-news of de e-mailbanner), kom je eerst op een menu doelgroepkeuze Werkgevers/Arbeiders/Andere terecht. Na je doelgroepkeuze kom je op de juiste startpagina. Deze keuze wordt opgeslagen in je browsergeheugen via zogenaamde cookies, zodat je bij je volgende bezoek meteen terecht komt in je gekozen doelgroep.
 
Als je nog specifieke subpagina’s van onze oude website hebt opgeslagen bij je favorieten of zoekt via zoekmachines als google, dan krijg je een 404-error Pagina niet gevonden. Het volstaat echter om terug te beginnen op onze startpagina www.constructiv.be en verder te navigeren binnen de nieuwe omgeving.

Snelle links